Μενού
Your Cart

Άνοιξη

Βρέθηκαν  161  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: BAUSCH + LOMB
Λιπαντικό οφθαλμικό διάλυμα που προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας για άμεση ανακούφιση• Εξαιρετικά ανεκτό ως προϊόν χωρίς συντηρητικά και χωρίς ρυθμιστικά διαλύματα.• Ιδανικό προϊόν για όσους υποφέρουν από σειρά συμπτωμάτων ξηροφθαλμίας όπως κόπωση, θολή όραση, αίσθημα καύσου ή/και..
11,88€ 16,97€
Εταιρία: HELENVITA
Αποστειρωμένες γάζες για τον καθημερινό καθαρισμό των ματιών. Διαθέτουν μεγάλη απορροφητική ικανότητα, δεν ξεφτίζουν και δεν αφήνουν ίνες (όπως το κοινό Βαμβάκι), ακόμη και μετά από εντατική χρήση. Κατάλληλες να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες περιοχές εκτός των ματιών (ομφαλός, πληγές κτλ.)..
4,96€ 6,61€
Εταιρία: HELENVITA
Μαντηλάκια καθαρισμού και απολύμανσης για την περιοχή των ματιών. Ένα καινοτόμο προϊόν εμποτισμένο με διάλυμα ειδικά σχεδιασμένο για τον καθημερινό καθαρισμό των βλεφάρων και των βλεφαρίδων με εκκρίσεις. Είναι υποαλλεργικά ελεγμένο, με pH ίδιο με των δακρύων, ρυθμίζει το βακτηριακό φορτίο και ε..
5,94€ 7,92€
Εταιρία: NEILMED
Το NeilMed Sinus Rinse είναι σύστημα πλύσης και όχι ψεκασμού. Mε τον τρόπο αυτό καλύπτει όλη την ρινική κοιλότητα. Ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο της πίεσης-ροής με αποτέλεσμα να παρέχεται μέγιστος όγκος διαλύματος σε κάθε χρήση, προσφέροντας παράλληλα άνεση και αποτελεσματικότητα, ανάλο..
10,90€ 15,57€
Εταιρία: LA ROCHE-POSAY
Απαλό ντεμακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια. Σεβεται το δακρυϊκό pH.Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια. Το προϊόν Demaquillant Yeux αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ από τα ευαίσθητα μάτια. Μη φαγεσωρογόνο. Κανόνες φυσιολογικής σύνθεσης: - καθαριστικά συστατικά επιλεγμένα για μέγιστη ανοχή, υψηλή δυνατότητα αφαίρεσης ..
10,50€ 14,00€
Εταιρία: BAUSCH + LOMB
Το Artelac Otic είναι ένα διάλυμα με αντι-οιδηματικές και αναλγητικές ιδιότητες για τον έξω ακουστικό πόρο. Ανακουφίζει από τον πόνο και τον κνησμό του έξω ακουστικού πόρου και υποστηρίζει τη θεραπεία φλεγμονών του. ..
4,72€ 6,30€
Εταιρία: BAUSCH + LOMB
• Οφθαλμικές σταγόνες για την πρόληψη και θεραπεία των συμπτωμάτων της αλλεργικής επιπεφυκίτιδας• Με το φυσικό συστατικό Ectoin 2% και Υαλουρονικό οξύ• Απαλύνει όλα τα αλλεργικά συμπτώματα, όπως κνησμός, δάκρυσμα και ερεθισμός ματιών• Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά• Χωρίς συντηρητικά• Κατάλλ..
10,56€ 15,08€
Εταιρία: ALFA
Οι μη αποστειρωμένες γάζες Alfashield Alfa Gauze κατασκευάζονται από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι για μέγιστη ασφάλεια και προστασία. Είναι υδρόφιλες, μεγάλης απορροφητικότητας, άοσμες, χωρίς κατάλοιπα λεύκανσης και με διπλωμένα άκρα...
3,17€ 6,35€
Εταιρία: CLINOFAR
60 πλαστικές αμπούλες μιας χρήσης των 5 mL. Οι ισότονες αμπούλες Clinofar είναι αποστειρωμένος μη ενέσιμος φυσιολογικός ορός χωρίς συντηρητικά και είναι ασφαλείς, υγιεινές και εύκολες στη χρήση...
8,61€ 12,30€
Εταιρία: NEILMED
Διατίθεται και για όσους αθλούνται (Airmax sport) καθώς έχει σχεδιαστεί για να παραμένει στη μύτη κατά τη διάρκεια της άσκησης (πχ. αερόβια άσκηση, κολύμβηση, κτλ)To Airmax® sport έχει θετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά και μετά την άσκηση. Εκτός από τα προαναφερθέν..
10,29€ 14,70€
Εταιρία: ALCON
Για ταχείας δράσης ανακούφιση της ξηροφθαλμίας λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών.Μην αφήνετε τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως είναι ο χρόνος μπροστά στην οθόνη, η ποιότητα του αέρα και/ή εποχικά αίτια (δηλ. χαμηλά επίπεδα υγρασίας, δυνατός άνεμος, σκόν..
10,41€ 13,88€
Εταιρία: ALFA
Οι μη αποστειρωμένες γάζες Alfashield Alfa Gauze κατασκευάζονται από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι για μέγιστη ασφάλεια και προστασία. Είναι υδρόφιλες, μεγάλης απορροφητικότητας, άοσμες, χωρίς κατάλοιπα λεύκανσης και με διπλωμένα άκρα...
1,38€ 2,75€
Βρέθηκαν  161  προϊόντα

Πληροφορίες για Άνοιξη