Μενού
Your Cart

Cranberry

Τα cranberry είναι πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Έχουν χαμηλές θερμίδες και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους. Ένα φλιτζάνι cranberry περιέχει περίπου 46 θερμίδες και παρέχει το 24% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης C. Επιπλέον, τα cranberry είναι γεμάτα με βιταμίνη Ε, βιταμίνη Κ και διάφορες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη και νιασίνη. Αυτές οι βιταμίνες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της συνολικής υγείας και ευεξίας.

Βρέθηκαν  11  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: LAMBERTS
Με βιταμίνη C και φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS)Στη Lamberts το Cranberry λαμβάνεται από φρέσκους ώριμους καρπούς (cranberries) οι οποίοι αρχικά καθαρίζονται και απολυμαίνονται για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων συστατικών. Στη συνέχεια, ο χυμός που παράγεται από την επεξεργασία των καρπών αποξηραίνετα..
19,18€ 29,50€
Εταιρία: SUPERFOODS
Το Superfoods Nature's Best Cranbercare περιέχει 400 mg εκχυλίσματος βατόμουρου (Vaccinium macrocarpon) με ιδιαίτερα υψηλή αναλογία 38:1. Η κορυφαίου επιπέδου μέθοδος επεξεργασίας διασφαλίζει υψηλή περιεκτικότητα σε προανθοκυανιδίνες (72 mg). Για την παραγωγή 1 κάψουλας απαιτούνται 15.200 mg φρούτων..
11,63€ 15,50€
Εταιρία: OLONEA
ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣυνεργική φόρμουλα με 10 μικροβιοτικά στελέχη, 10 δις ανά κάψουλα, ινουλίνη, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας cranberry PACRAN®, βιταμίνη D3 και δισγλυκινικό ψευδάργυρο για το ουροποιητικό σύστημα και τις υποτροποιάζουσες λοιμώξεις του ουροποιητικού. Η ισορροπία του εντερικού..
18,60€ 31,00€
Εταιρία: HEALTH AID
Το εκχύλισμα Μαϊντανού (Parsley), πλούσιο στα φλαβονοειδή apigenin & luteonin, για την αποβολή τοξινών και μικροβίων. Το Κράνμπερυ (Cranberry) είναι καρπός πλούσιος σε ανθοκυανίνες και δημιουργεί ένα όξινο & αφιλόξενο στα βακτήρια περιβάλλον, εμποδίζοντας την προσκόλληση μικροβίων στα τοιχώμ..
12,75€ 25,50€
Εταιρία: LANES
Η Lanes Βιταμίνη C 1000 mg με cranberry είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού και την τόνωση του οργανισμού. Η βιταμίνη C συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού, του νευρικού συστήματος και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργ..
6,15€ 8,20€
Εταιρία: HEALTH AID
Όπως στον εντερικό, έτσι και στον βλεννογόνο του γυναικείου κόλπου, συχνά προσκολλούνται παθογόνα βακτήρια (όπως E.coli), με αποτέλεσμα τη δημιουργία κολπικών μολύνσεων, όπως μυκητιάσεις, ουρολοιμώξεις, κυστίτιδες κ.ά. Η προσκόλληση αυτή, μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες, όπως η ελλιπής τή..
21,45€ 39,00€
Εταιρία: LAMBERTS
Στη Lamberts το Cranberry λαμβάνεται από φρέσκους ώριμους καρπούς (cranberries) οι οποίοι αρχικά καθαρίζονται και απολυμαίνονται για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων συστατικών. Στη συνέχεια, ο χυμός που παράγεται από την επεξεργασία των καρπών αποξηραίνεται σε συνθήκες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας κ..
18,93€ 29,13€
Εταιρία: QUEST
Το CranBiotix της Quest περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό εκχυλίσματος Cranberry και φιλικών βακτηρίων που μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να αντιμετωπίσει τα παθογόνα βακτήρια.Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής, το στρες και η λήψη φαρμάκων πολλές φορές μειώνουν δραστικά τον αριθμό των φιλικών βα..
13,49€ 20,75€
Εταιρία: PROTEXIN
Το Bio-Kult Pro-Cyan είναι φόρμουλα τριπλής δράσης που περιέχει δύο ειδικά επιλεγμένες αλυσίδες φιλικών βακτηρίων, εκχύλισμα cranberry και βιταμίνη Α.Το Bio-Kult Pro-Cyan περιέχει εκχύλισµα cranberry το οποίο δρα εµποδίζοντας την ικανότητα του E.coli να προσκολλάται στα τοιχώµατα..
21,64€ 33,30€
Εταιρία: PROTEXIN
Το Bio-Kult Pro-Cyan είναι φόρμουλα τριπλής δράσης που περιέχει δύο ειδικά επιλεγμένες αλυσίδες φιλικών βακτηρίων, εκχύλισμα cranberry και βιταμίνη Α.Το Bio-Kult Pro-Cyan περιέχει εκχύλισµα cranberry το οποίο δρα εµποδίζοντας την ικανότητα του E.coli να προσκολλάται στα τοιχώµατα..
8,77€ 13,49€
Εταιρία: SOLGAR
To Solgar® Natural Cranberry Extract είναι μια εξειδικευμένη φόρμουλα που περιέχει κράνμπερι και Βιταμίνη C.Τα κράνμπερι είναι φρούτα που ευδοκιμούν στη Βόρεια Αμερική και χρησιμοποιούνται συχνά στις κουζίνες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, ενώ τα βρίσκουμε και σε αποξηραμένη μορφή..
18,17€ 27,96€
Βρέθηκαν  11  προϊόντα

Πληροφορίες για Cranberry

Εκτός από τις βιταμίνες, τα cranberries είναι φορτωμένα με βασικά μέταλλα, όπως μαγγάνιο, χαλκό και κάλιο. Αυτά τα μέταλλα είναι ζωτικής σημασίας για διάφορες σωματικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού των συνδετικών ιστών, της ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης και της διατήρησης μιας υγιούς καρδιάς. Τα cranberries περιέχουν επίσης σημαντική ποσότητα αντιοξειδωτικών, τα οποία συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού από το οξειδωτικό στρες και μειώνουν τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών.

Οφέλη της βιταμίνης Cranberry για την υγεία

  • Βιταμίνη Cranberry και υγεία του ουροποιητικού συστήματος

Ένα από τα πιο γνωστά οφέλη των cranberries είναι η ικανότητά τους να προάγουν την υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Περιέχουν ενώσεις που ονομάζονται προανθοκυανιδίνες, οι οποίες εμποδίζουν τα επιβλαβή βακτήρια να προσκολληθούν στα τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος. Η δράση αυτή συμβάλλει στην πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος (UTIs) και μειώνει την υποτροπή των ουρολοιμώξεων σε άτομα επιρρεπή σε αυτές. Η τακτική κατανάλωση χυμού cranberry ή συμπληρωμάτων πλούσιων σε βιταμίνη cranberry μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος.

  • Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της βιταμίνης Cranberry

Η φλεγμονή είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού σε τραυματισμό ή μόλυνση. Ωστόσο, η χρόνια φλεγμονή μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη και του καρκίνου. Η βιταμίνη cranberry διαθέτει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε αντιοξειδωτικά. Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στα cranberries συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής και του οξειδωτικού στρες στο σώμα, προστατεύοντας έτσι από χρόνιες ασθένειες και προάγοντας τη συνολική ευεξία.

  • Αντιοξειδωτικές επιδράσεις της βιταμίνης Cranberry

Τα cranberries είναι γνωστά για τις εξαιρετικές αντιοξειδωτικές τους επιδράσεις. Τα αντιοξειδωτικά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξουδετέρωση των επιβλαβών ελεύθερων ριζών και στην προστασία του οργανισμού από το οξειδωτικό στρες. Η βιταμίνη cranberry, με την υψηλή περιεκτικότητά της σε αντιοξειδωτικά, συμβάλλει στην καταπολέμηση της οξειδωτικής βλάβης που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση και η υπεριώδης ακτινοβολία. Η τακτική κατανάλωση cranberry ή συμπληρωμάτων cranberry μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού και στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης χρόνιων ασθενειών.

  • Βιταμίνη Cranberry και καρδιαγγειακή υγεία

Η διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς είναι απαραίτητη για τη συνολική ευεξία και η βιταμίνη cranberry μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην καρδιαγγειακή υγεία. Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στα cranberry συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων, εμποδίζοντας την οξείδωση της LDL χοληστερόλης. Αυτό, με τη σειρά του, συμβάλλει στην πρόληψη της συσσώρευσης πλάκας στις αρτηρίες και μειώνει τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης. Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδα διαιτητικών ινών στα cranberry συμβάλλουν σε υγιή επίπεδα χοληστερόλης, υποστηρίζοντας περαιτέρω την καρδιαγγειακή υγεία.