Μενού
Your Cart

Φόρμουλες για τα Νύχια

Τα νύχια αποτελούνται από κερατίνη, μια πρωτεΐνη που απαιτεί απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη βέλτιστη ανάπτυξη και αντοχή.

Βρέθηκαν  4  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: VITABIOTICS
Σχεδιασμένο από ειδικούς σε θέματα διατροφής, το Perfectil Original σας δίνει θρέψη εκεί από όπου ξεκινά η ομορφιά – στο εσωτερικό.• Ένα τριπλά ενεργό συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας.• 20 ιχνοστοιχεία συμπεριλαμβανομένης της βιοτίνης που συμβάλλει στην υγεία του φυσιολο..
13,68€ 19,54€
Εταιρία: DUCRAY
Το Anacaps Reactiv συμπλήρωμα διατροφής συμβάλλει στη διέγερση της τριχοφυϊας χάρη στο Εκουιζέτο, το οποίο ευνοεί την ανάπτυξη και ενισχύει τον θύλακα της τρίχας¹.Η βιταμίνη Β6, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση της κυστεΐνης και των αμινοξέων που περιέχουν θείο (κυστεΐνη και μεθειονίνη), πρ..
36,96€ 61,60€
Εταιρία: DUCRAY
Το Anacaps Reactiv συμπλήρωμα διατροφής συμβάλλει στη διέγερση της τριχοφυϊας χάρη στο Εκουιζέτο, το οποίο ευνοεί την ανάπτυξη και ενισχύει τον θύλακα της τρίχας.Η βιταμίνη Β6, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση της κυστεΐνης και των αμινοξέων που περιέχουν θείο (κυστεΐνη και μεθειονίνη), πρό..
21,56€ 30,80€
Εταιρία: SOLGAR
Το Solgar® Biotin 1000 µg είναι υδατοδιαλυτή Βιταμίνη Β που συμβάλλει σε διάφορες λειτουργίες του σώματος, όπως ο ενεργός μεταβολισμός. Ίσως είναι περισσότερη γνωστή για τις ενισχυτικές ιδιότητες ομορφιάς, ιδιαίτερα για την ενδυνάμωση υγιών μαλλιών και δέρματος. Η Βιοτίνη βρίσκεται σε ξηρούς καρπούς..
12,56€ 17,95€
Βρέθηκαν  4  προϊόντα

Πληροφορίες για Φόρμουλες για τα Νύχια

 Όπως κάθε άλλο μέρος του σώματός σας, έτσι και τα νύχια σας χρειάζονται σωστή διατροφή για να ευδοκιμήσουν. Χωρίς επαρκή θρέψη, τα νύχια σας μπορεί να γίνουν αδύναμα, εύθραυστα και επιρρεπή στο σπάσιμο. Εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα συμπληρώματα διατροφής έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τις βασικές βιταμίνες, τα μέταλλα και τα αμινοξέα που υποστηρίζουν την υγεία των νυχιών. Αυτά τα συμπληρώματα λειτουργούν από μέσα προς τα έξω, αναπληρώνοντας τον οργανισμό σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που μπορεί να του λείπουν. Ενσωματώνοντας αυτά τα συμπληρώματα στην καθημερινή σας ρουτίνα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα νύχια σας λαμβάνουν τη ζωτική τροφή που χρειάζονται για να αναπτυχθούν δυνατά και υγιή.

Συνήθη προβλήματα νυχιών και τα διατροφικά τους αίτια

Διάφορα προβλήματα των νυχιών μπορεί να προκύψουν λόγω διατροφικών ελλείψεων. Η κατανόηση των κοινών προβλημάτων και των υποκείμενων αιτιών τους μπορεί να σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά. Τα εύθραυστα νύχια, για παράδειγμα, μπορεί να οφείλονται σε έλλειψη βιοτίνης, μιας βιταμίνης του συμπλέγματος Β που είναι απαραίτητη για τη δύναμη των νυχιών. Εάν παρατηρήσετε ότι τα νύχια σας είναι λεπτά, αδύναμα και επιρρεπή στο σπάσιμο, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να αυξήσετε την πρόσληψη βιοτίνης.

Η αργή ανάπτυξη των νυχιών μπορεί επίσης να αποδοθεί σε ορισμένες διατροφικές ελλείψεις, όπως η έλλειψη σιδήρου ή ψευδαργύρου. Ο σίδηρος είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης, η οποία μεταφέρει οξυγόνο στα κύτταρα των νυχιών, προάγοντας την υγιή ανάπτυξη. Ο ψευδάργυρος, από την άλλη πλευρά, είναι απαραίτητος για τη σωστή κυτταρική διαίρεση και ανάπτυξη, η οποία επηρεάζει άμεσα τον ρυθμό με τον οποίο αναπτύσσονται τα νύχια σας.

Εξερευνώντας τα οφέλη των συμπληρωμάτων διατροφής για τα νύχια

Η ενσωμάτωση συμπληρωμάτων διατροφής στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων για τα νύχια σας. Αυτά τα συμπληρώματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν το σωστό μείγμα βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων που υποστηρίζουν την υγεία των νυχιών. Λαμβάνοντας αυτά τα συμπληρώματα με συνέπεια, μπορείτε να περιμένετε να δείτε βελτιώσεις στη δύναμη, την εμφάνιση και τη συνολική υγεία των νυχιών σας.

Ένα από τα βασικά οφέλη των συμπληρωμάτων διατροφής είναι η ικανότητά τους να προάγουν την ταχύτερη ανάπτυξη των νυχιών. Ο συνδυασμός βασικών θρεπτικών συστατικών σε αυτά τα συμπληρώματα ενθαρρύνει τα κύτταρα στο στρώμα των νυχιών σας να διαιρούνται και να πολλαπλασιάζονται με βέλτιστο ρυθμό, με αποτέλεσμα την ταχύτερη και υγιέστερη ανάπτυξη των νυχιών. Επιπλέον, αυτά τα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της θραύσης και της ευθραυστότητας των νυχιών, εξασφαλίζοντας ότι τα νύχια σας παραμένουν ισχυρά και ανθεκτικά.

Απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για γερά και υγιή νύχια

Για να επιτύχετε γερά και υγιή νύχια, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε επαρκή πρόσληψη βασικών θρεπτικών συστατικών. Ακολουθούν ορισμένα βασικά θρεπτικά συστατικά που πρέπει να προσέξετε στα συμπληρώματα διατροφής για τα νύχια σας:

Βιοτίνη: Η βιοτίνη είναι απαραίτητη για τη δύναμη και την ανάπτυξη των νυχιών. Βοηθά στη βελτίωση του πάχους και της σκληρότητας των νυχιών σας, μειώνοντας την ευθραυστότητα και το σπάσιμο.

Σίδηρος: Ο σίδηρος παίζει ζωτικό ρόλο στην παροχή οξυγόνου στα κύτταρα των νυχιών σας, προάγοντας την υγιή ανάπτυξη και αποτρέποντας την ευθραυστότητα.

Ψευδάργυρος: Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για τη σωστή κυτταρική διαίρεση και ανάπτυξη, η οποία επηρεάζει άμεσα το ρυθμό με τον οποίο αναπτύσσονται τα νύχια σας.

Βιταμίνη C: Αυτή η βιταμίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των νυχιών σας από βλάβες και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, οδηγώντας σε ισχυρότερα και υγιέστερα νύχια.

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Βρίσκονται στο ιχθυέλαιο, στους λιναρόσπορους και στα καρύδια, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν στη θρέψη των νυχιών σας, παρέχοντας την απαραίτητη υγρασία και αποτρέποντας την ξηρότητα και την ευθραυστότητα.