Μενού
Your Cart

Μεταβολισμός-Αδυνάτισμα

Όταν πρόκειται για απώλεια βάρους, ένας από τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο μεταβολισμός σας. Ο μεταβολισμός σας είναι η διαδικασία με την οποία το σώμα σας μετατρέπει την τροφή σε ενέργεια. Ένας αργός μεταβολισμός μπορεί να σας δυσκολέψει να χάσετε τα περιττά κιλά, ενώ ένας ταχύτερος μεταβολισμός μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες πιο αποτελεσματικά. Η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του μεταβολισμού είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους σας.

Βρέθηκαν  21  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: EPSILON HEALTH
Συμπλήρωμα διατροφής με Monakolin K χρήσιμο για την διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα (TC & LDL) και με φολικό οξύ το οποίο συμβάλλει στην ελάττωση των επιπέδων της ομοκυστεΐνης στο πλάσμα...
21,97€ 29,29€
Εταιρία: HEALTH AID
Αποτελεί την πιο πολύπλευρα δραστική βιταμίνη του συμπλέγματος Β. Συμμετέχει ως συμπαράγοντας πολλών ενζύμων στο μεταβολισμό αμινοξέων και τη σύνθεση πρωτεϊνών. Λόγω αυτής της σύνδεσης με τις πρωτεΐνες, έχει προταθεί η χρήση της σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων. Συμβάλλει στην σύνθεση της αίμης για τον ..
11,00€ 20,00€
Εταιρία: LAMBERTS
Η Βιταμίνη B6 αποτελεί μια σημαντική υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β η οποία υπάγεται σε μια οικογένεια τριών χημικά συγγενών ενώσεων που περιλαμβάνει την πυριδοξίνη, την πυριδοξάλη και την πυριδοξαμίνη. Η Βιταμίνη Β6, λαμβάνει μέρος σε περισσότερες μεταβολικές αντιδράσεις του οργανισμού σε..
9,87€ 14,10€
Εταιρία: SOLGAR
Το Solgar® Lecithin είναι εκχύλισμα σόγιας άριστης ποιότητας και αποτελεί φυσική πηγή αυτού του σημαντικού συστατικού που χρειάζεται σε κάθε ζωντανό κύτταρο του σώματος.Η Λεκιθίνη είναι φυσικό μόριο λίπους που βρίσκεται σε φυτά και ζώα. Είναι μεγάλη πηγή φωσφολιπιδίων, ενός λειτουργικού συστατικού ό..
15,57€ 23,95€
Εταιρία: SOLGAR
Το Solgar® Advanced Antioxidant Formula είναι μια ιδιαίτερα περιεκτική αντιοξειδωτική φόρμουλα που περιλαμβάνει διάφορες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία και βοηθά στην ελαχιστοποίηση των βλαβών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται από το σώμα όταν αναπνέουμε, βρισκ..
26,94€ 41,45€
Εταιρία: SOLGAR
Το Solgar® Vitamin B6 100 mg Tablets περιέχει μία από τις 8 Βιταμίνες Β. Η Βιταμίνη Β6 παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές βιολογικές λειτουργίες, συμβάλλοντας στο μεταβολισμό αλλά και ενισχύοντας την ψυχολογική λειτουργία και το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν τα συνι..
13,30€ 20,46€
Εταιρία: HEALTH AID
Διπλός συνδυασμός που συνδυάζει τα ευεργετικά οφέλη και των δυο συνθέσεων. Περιέχει:ΣΥΖΕΥΓΜΕΝΟ ΛΙΝΟΛΕΪΚΟ ΟΞΥ (CLA)30 κάψουλες Συζευγμένου Λινολεϊκού Οξέος (CLA): Το CLA αποτελεί τον μοναδικό φυσικό λιποδιαλύτη με την μεγαλύτερη βιβλιογραφία. Βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα χρησιμοποιεί τα λ..
21,45€ 39,00€
Εταιρία: HEALTH AID
Οι Βιταμίνες του Συμπλέγματος Β συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό μακροθρεπτικών στοιχείων, όπως πρωτεΐνες, λιπίδια, γλυκογόνο και στην εύρυθμη λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Η Βιταμίνη C και η Μεθειονίνη αποτελούν άριστα αντιοξειδωτικά, προστατεύο..
16,26€ 28,52€
Εταιρία: SOLGAR
Το Choline 250 mg / Inositol 250 mg Vegetable Capsules της Solgar® περιέχει Χολίνη και Ινοσιτόλη (ευρέως γνωστή ως Vitamin B8) και οι δύο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε διάφορες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Η χολίνη είναι υδατο-διαλυτό συστατικό το οποίο σχετίζεται με διάφορες βιταμίνες όπως ..
12,64€ 19,45€
Εταιρία: HEALTH AID
Υψηλής περιεκτικότητας σύμπλεγμα βιταμινών Β μαζί με σίδηρο και βιταμίνη C για υγιές νευρικό σύστημα αλλά και υψηλά επίπεδα μεταβολισμού & ενέργειας. Ενισχύουν όλες τις μεταβολικές λειτουργίες του οργανισμού και την παραγωγή ενέργειας από τις τροφές. Βοηθούν στη διάσπαση των απλών υδατανθράκων σ..
9,73€ 17,69€
Εταιρία: QUEST
Το συμπλήρωμα διατροφής Mega B Complex της Quest είναι μια ενισχυμένη σύνθεση βιταμινών Β και C που υποστηρίζει τον οργανισμό σε περιόδους έντονου άγχους και υψηλών απαιτήσεων στην καθημερινότητα.Οι βιταμίνες Β2, Β3, Β6 και Β12 συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας και μειώνουν τη σωματική και πνευματι..
12,69€ 19,52€
Εταιρία: QUEST
Το συμπλήρωμα διατροφής Synergistic Magnesium της Quest παρέχει στον οργανισμό μαγνήσιο και βιταμίνη Β6.Το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό για την καλή λειτουργία των μυών και συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα. Επιπλέον, βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη μείωση τ..
13,36€ 20,56€
Βρέθηκαν  21  προϊόντα

Πληροφορίες για Μεταβολισμός-Αδυνάτισμα

Ο μεταβολισμός επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής, της ηλικίας, του φύλου και της σύστασης του σώματος. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν από τη φύση τους ταχύτερο μεταβολισμό, γεγονός που τους επιτρέπει να τρώνε περισσότερο χωρίς να παίρνουν βάρος. Άλλοι μπορεί να έχουν πιο αργό μεταβολισμό, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολη την απώλεια βάρους.

Ο ρόλος των συμπληρωμάτων στην ενίσχυση του μεταβολισμού

Τα συμπληρώματα μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του μεταβολισμού σας και στην υποβοήθηση της απώλειας βάρους. Τα προϊόντα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στο σώμα σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ενώσεις που υποστηρίζουν το μεταβολισμό σας και σας βοηθούν να καίτε θερμίδες πιο αποτελεσματικά. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας, να καταστείλετε την όρεξή σας και να ενισχύσετε την καύση λίπους.

Ενσωματώνοντας τα συμπληρώματα που ενισχύουν τον μεταβολισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα, μπορείτε να δώσετε στο σώμα σας την επιπλέον υποστήριξη που χρειάζεται για να αναζωογονήσετε τον μεταβολισμό σας. Αυτά τα συμπληρώματα συχνά περιέχουν συστατικά όπως καφεΐνη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και θερμογενετικές ενώσεις που διεγείρουν τις διαδικασίες καύσης λίπους του σώματος. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα συμπληρώματα δεν πρέπει να βασίζονται ως μοναδική μέθοδος απώλειας βάρους. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση.

Βασικά συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε στα συμπληρώματα που ενισχύουν τον μεταβολισμό

Όταν επιλέγετε συμπληρώματα που ενισχύουν τον μεταβολισμό, είναι σημαντικό να αναζητάτε βασικά συστατικά που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενισχύουν τον μεταβολισμό και βοηθούν στην απώλεια βάρους. Μερικά από αυτά τα συστατικά περιλαμβάνουν: - το συμπλήρωμα διατροφής για την αύξηση της περιεκτικότητας σε λιπαρά συστατικά:

Καφεΐνη: Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό που μπορεί να αυξήσει τις ενεργειακές δαπάνες και την οξείδωση του λίπους, οδηγώντας σε υψηλότερο μεταβολικό ρυθμό. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταστολή της όρεξης και στη βελτίωση της απόδοσης κατά την άσκηση.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού περιέχει κατεχίνες, οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι ενισχύουν το μεταβολισμό και αυξάνουν την καύση λίπους. Έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να υποστηρίξουν τη συνολική υγεία.

Καψαϊκίνη: Η καψαϊκίνη είναι η ένωση που είναι υπεύθυνη για την πικάντικη αίσθηση των πιπεριών τσίλι. Μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό και να προωθήσει την οξείδωση του λίπους, καθιστώντας το ένα αποτελεσματικό συστατικό για τα συμπληρώματα απώλειας βάρους.

L-καρνιτίνη: Η L-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που βοηθά στη μεταφορά λιπαρών οξέων στα κύτταρα για να καούν για ενέργεια. Μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό του λίπους και να βελτιώσει την απόδοση της άσκησης.

Συμβουλές για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των συμπληρωμάτων ενίσχυσης του μεταβολισμού

Για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων που ενισχύουν τον μεταβολισμό, σκεφτείτε να εφαρμόσετε τις παρακάτω συμβουλές:

Διατηρήστε μια ισορροπημένη διατροφή: Τα συμπληρώματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας υγιεινής διατροφής. Βεβαιωθείτε ότι καταναλώνετε μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει μια ποικιλία θρεπτικών τροφίμων για την υποστήριξη της συνολικής υγείας και της απώλειας βάρους.

Μείνετε ενυδατωμένοι: Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού είναι απαραίτητη για τον σωστό μεταβολισμό και τη συνολική υγεία. Επιδιώξτε να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να παραμένετε ενυδατωμένοι και να υποστηρίζετε τις προσπάθειες απώλειας βάρους σας.

Ασκηθείτε τακτικά: Ενώ τα συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους, είναι πιο αποτελεσματικά όταν συνδυάζονται με τακτική άσκηση. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, όπως περπάτημα, τζόκινγκ ή ποδηλασία, για να αυξήσετε τη δαπάνη θερμίδων και να ενισχύσετε την καύση λίπους.

Κοιμηθείτε αρκετά: Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για τον σωστό μεταβολισμό και τη συνολική ευεξία. Στοχεύστε σε 7-9 ώρες ποιοτικού ύπνου ανά νύχτα για να υποστηρίξετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους.