Μενού
Your Cart

Αντικουνουπικές Συσκευές-Ανταλλακτικά

Βρέθηκαν  5  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: FLERIANA
Με φυσική γερανιόλη που απωθεί τα κουνούπια!Φυσικά εντομοαπωθητικά πλακίδια και υγρό Plug In. Με φυσική γερανιόλη για κουνούπια και σκνίπες. Κατάλληλα για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές...
6,57€ 10,95€
Εταιρία: FLERIANA
Απολαύστε τις στιγμές στο μπαλκόνι σας, στη βεράντα σας ή στον κήπο σας, χωρίς την ενοχλητική παρουσία κουνουπιών και εντόμων με το εντομοαπωθητικό κερί Fleriana. Το πρώτο Εντομοαπωθητικό Κερί με έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το κάθε κερί περιέχει τη δραστική ουσία γεραν..
8,09€ 13,49€
Εταιρία: FLERIANA
Με γερανιόλη ως φυσική δραστική ουσίαΠροστατεύει από τα κουνούπια (και το Ασιατικό κουνούπι Τίγρης) και τις σκνίπες, απωθώντας τα έντομα από το να προκαλέσουν ενόχληση από απλή προσγείωση ή τσίμπημα στον άνθρωπο.• Με γερανιόλη• Χρήση έως 4 ώρες/ημέρα• Διάρκεια δράσης έως 30 ημέρες (120 ώρες)• Σε επα..
6,57€ 10,95€
Εταιρία: FLERIANA
Αντικουνουπική προστασία εσωτερικού χώρου με συστατικά φυτικής προέλευσης. Το φιαλίδιο ταιριάζει σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές της αγοράς. Οι ατμοί που εκλύονται κατά την θέρμανση του φυτιλιού απομακρύνουν τα κουνούπια και τις σκνίπες από τον χώρο ή τα αδρανοποιούν και δεν τσιμπούν...
5,82€ 8,96€
Εταιρία: POWER HEALTH
Αποδίδει 350 mg μαγνησίου σε μία δόσηΚρύσταλλοι που λιώνουν στο στόμαΑπολαύστε το όπου και αν βρίσκεστε. Στο δρόμο, στο γυμναστήριο, στο γραφείο, σε οποιαδήποτε δραστηριότητα εντός και εκτός σπιτιού. Νιώστε την υπέροχη αίσθηση απολαυστικών κρυστάλλων να λιώνουν απευθείας στο στόμα και να απελευθερών..
3,58€ 5,51€
Βρέθηκαν  5  προϊόντα