Μενού
Your Cart

Καθαρισμός Βλεφάρων

Βρέθηκαν  4  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: HELENVITA
Αποστειρωμένες γάζες για τον καθημερινό καθαρισμό των ματιών. Διαθέτουν μεγάλη απορροφητική ικανότητα, δεν ξεφτίζουν και δεν αφήνουν ίνες (όπως το κοινό Βαμβάκι), ακόμη και μετά από εντατική χρήση. Κατάλληλες να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες περιοχές εκτός των ματιών (ομφαλός, πληγές κτλ.)..
4,96€ 6,61€
Εταιρία: MAXYN
Γάζα από φυσικό βαμβάκι εμποτισμένη με διάλυμα από φυτικά εκχυλίσματα (Chamomile Recutita, Euphrasia Officinalis) και Υαλουρονικό Οξύ με την ικανότητα της καθαριστικής, καταπραϋντικής, αποσυμφορητικής, ενυδατικής και προστατευτικής δράσης.Ενδείκνυνται και για καθημερινή οφθαλμική υγιεινή και στ..
9,15€
Εταιρία: HELENVITA
Μαντηλάκια καθαρισμού και απολύμανσης για την περιοχή των ματιών. Ένα καινοτόμο προϊόν εμποτισμένο με διάλυμα ειδικά σχεδιασμένο για τον καθημερινό καθαρισμό των βλεφάρων και των βλεφαρίδων με εκκρίσεις. Είναι υποαλλεργικά ελεγμένο, με pH ίδιο με των δακρύων, ρυθμίζει το βακτηριακό φορτίο και ε..
5,94€ 7,92€
Εταιρία: INTERMED
Τα OptoFresh towels είναι αποστειρωμένα οφθαλμομάντηλα για τoν αποτελεσματικό καθαρισμό και τη φυσική ανακούφιση των ξηρών, κουρασμένων & ερεθισμένων βλεφάρων. Με απεσταγμένο νερό χαμομηλιού (για να εκμηδενίζονται οι πιθανότητες αλλεργικών αντιδράσεων), αμαμελίδας και ευφρασίας...
4,56€ 7,60€
Βρέθηκαν  4  προϊόντα