Μενού
Your Cart

Επιθέματα για Πόδια

Βρέθηκαν  13  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: COMPEED
Τα Επιθέματα για Φουσκάλες από Ψηλοτάκουνα Παπούτσια COMPEED® με προηγμένη υδροκολλοειδή τεχνολογία προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο και ταχύτερη επούλωση. Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα πεταλούδας και τα ημιδιαφανή άκρα τους, εφαρμόζουν τέλεια κάτω από τον αχίλλειο τένοντα για έ..
5,67€ 8,10€
Εταιρία: PODIA
Επιθέματα ποδιού για την άμεση φροντίδα και ανακούφιση από φουσκάλες που δημιουργούνται στο πάνω μέρος της πτέρνας.• Άμεση ανακούφιση από τον πόνο που προκαλούν οι φουσκάλες ποδιού.• Προστασία από την τριβή και τον τραυματισμό στο σημείο της φουσκάλας.• Επιτάχυνση της επούλωσης της φουσκάλας...
4,96€ 6,61€
Εταιρία: GEHWOL
Το GEHWOL Προστατευτικό επίθεμα για κάλους προστατεύει από τον πόνο που προκαλεί η πίεση και η τριβή ανάμεσα στα δάκτυλα, στους κάλους και σε γάγγλια.Αυτοκόλλητα επικαλύμματα από μαλακό ύφασμα και χρησιμοποιούνται πολύ εύκολα...
6,57€ 8,76€
Εταιρία: COMPEED
Τα Επιθέματα για Φουσκάλες στη Φτέρνα από Αθλητικές Δραστηριότητες COMPEED® με προηγμένη υδροκολλοειδή τεχνολογία προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο και ταχύτερη επούλωση. Ο κυψελοειδής σχεδιασμός τους εξασφαλίζει 20% πιο ενισχυμένο απορροφητικό στρώμα* για κορυφαία άνεση και προστασία κα..
5,67€ 8,10€
Εταιρία: PODIA
Ελαστικό επίθεμα με γέλη, για την άμεση ανακούφιση από τον πόνο σε Κότσι και Μετατάρσιο και την πρόληψη εμφάνισης κάλων και σκληρύνσεων στην περιοχή, που δημιουργούνται από την αυξημένη και συνεχή πίεση και τριβή.• Ειδικός σχεδιασμός για ολοκληρωμένη κάλυψη, σε δύο διαφορετικά μεγέθη.• Εξαιρετικά ελ..
22,34€ 29,78€
Εταιρία: COMPEED
Τα Μεσαία Επιθέματα για Φουσκάλες COMPEED® απορροφούν την περιττή υγρασία και σχηματίζουν ένα προστατευτικό μαξιλάρι προσφέροντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο και ιδανικές συνθήκες για την επούλωση των φουσκαλών του ποδιού. Διατίθενται σε συσκευασίες με διαφορετικό αριθμό τεμαχίων.Η υδροκολλοε..
5,00€ 7,15€
Εταιρία: COMPEED
Τα Επιθέματα Διαφορετικών Μεγεθών για Φουσκάλες COMPEED® είναι μια ολοκληρωμένη λύση* για τις φουσκάλες των ποδιών, η οποία περιέχει τα κορυφαία σε πωλήσεις επιθέματα για φουσκάλες Compeed. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 Μεσαία Επιθέματα για Φουσκάλες, 2 Μικρά Επιθέματα για Φουσκάλες και 1 Επίθεμα..
5,67€ 8,10€
Εταιρία: COMPEED
Τα Επιθέματα για Φουσκάλες στα Δάκτυλα των Ποδιών COMPEED® απορροφούν την περιττή υγρασία και σχηματίζουν ένα προστατευτικό μαξιλάρι προσφέροντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο και ιδανικές συνθήκες για τη διαδικασία της επούλωσης. Ειδικά σχεδιασμένα για φουσκάλες στα δάκτυλα των ποδιών οι οποίε..
5,00€ 7,15€
Εταιρία: COMPEED
Τα Μικρά Επιθέματα για Φουσκάλες COMPEED® απορροφούν την περιττή υγρασία και σχηματίζουν ένα προστατευτικό μαξιλάρι προσφέροντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο και ιδανικές συνθήκες για την επούλωση των φουσκαλών του ποδιού.Η υδροκολλοειδής τεχνολογία των προϊόντων COMPEED® είναι μια ενεργή..
5,49€ 7,85€
Εταιρία: PODIA
Βοηθά στην απομάκρυνση των κάλων από τα δάκτυλα των ποδιών.8ωρη χρήση. Καθημερινή αντικατάσταση για τουλάχιστον 2-3 ημέρες.Kit Αυτοκόλλητων επιθεμάτων για την ανώδυνη αφαίρεση κάλων από τα δάκτυλα των ποδιών. Προστατεύουν από την τριβή, ενώ παράλληλα εξασθενούν τον ενοχλητικό κάλο, διευκολύνοντας τη..
2,86€ 3,81€
Εταιρία: COMPEED
Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν γύρω από το πόδι, τα Επιθέματα για Κότσι COMPEED® προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον πόνο που προκαλούν η πίεση και η τριβή. Βοηθούν στην πρόληψη της δημιουργίας φουσκαλών και της περαιτέρω σκλήρυνσης του δέρματος η οποία μπορεί να προκαλέσει άλλες επώδυνε..
4,47€ 6,38€
Εταιρία: GEHWOL
Το παχύ προστατευτικό έμπλαστρο GEHWOL Προστατευτικό επίθεμα δακτύλων προστατεύει το ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο δέρμα από την πίεση και την τριβή...
4,75€ 6,34€
Βρέθηκαν  13  προϊόντα