Μενού
Your Cart

Ξηροστομία

Βρέθηκαν  4  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: FREZYDERM
Με Φθόριο 250ppmΧωρίς γλουτένηΦθοριούχο στοματικό διάλυμα  για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας. Με καινοτόμο σύνθεση  που επαναφέρει στα φυσιολογικά επίπεδα τη μειωμένη παραγωγή σιέλου που ευθύνεται για τα συμπτώματα ξηροστομίας. Συνδυάζεται ιδανικά με την HYDRORAL XERO TOOTHPASTE.• Αντιμ..
6,86€ 10,55€
Εταιρία: FREZYDERM
Στοματικό spray για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας. Με σύνθεση που δρα αποτελεσματικά στην επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας του σιελογόνου αδένα, ώστε να αποκατασταθεί η επιθυμητή επιλίπανση. Η ειδικευμένη του δράση καταπολεμά τα συμπτώματα ξηροστομίας και επαναφέρει τη φυσική ενυδάτωση.• Αν..
6,28€ 9,66€
Εταιρία: FREZYDERM
Με Φθόριο 1.000ppmΧωρίς γλουτένηΟδοντόπαστα για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας. Η συνεργική δράση ειδικά επιλεγμένων συστατικών αποκαθιστά τη λειτουργία του σιελογόνου αδένα,  επαναφέροντας και ενισχύοντας τη  φυσική ενυδάτωση και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξηροστομίας.• Αντιμετώπ..
5,58€ 8,59€
Εταιρία: XEROSTOM
Η χρήση της οδοντόπαστας XEROSTOM χωρίς lauryl sulfate νατρίου είναι υποδειγματική σε ασθενείς που έχουν τάση να πάσχουν από ελκώδεις φλεγμονές ή έλκη.Δεν ερεθίζει τα ούλα και είναι μη αβραστική. Ουδέτερο pH.Η συνδυασμένη χρήση για μία εβδομάδα προϊόντων XEROSTOM με Saliactive® έχει δείξει αύξηση τη..
8,52€
Βρέθηκαν  4  προϊόντα