Μενού
Your Cart

Κολπικές Κρέμες-Gel

Όσον αφορά τη συνολική ευεξία, είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή σε κάθε πτυχή του σώματός σας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας του κόλπου σας.

Βρέθηκαν  7  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: INTERMED
Το Eva Intima Vagil είναι ειδικά σχεδιασμένη λεπτόρρευστη γέλη με βάση το νερό, που μιμείται τη σύνθεση των φυσιολογικών κολπικών εκκρίσεων που παράγονται μ τα σκοπό τη διευκόλυνση της σεξουαλικής επαφής κατά τη διάρκεια αυτής. Παράλληλα η εμπλουτισμένη σύνθεσή του με εκχύλισμα χαμομηλιού, αλόης και..
8,46€ 14,10€
Εταιρία: FREZYDERM
Για τη ρύθμιση του κολπικού pHΚολπικό gel με ολιγοσακχαρίτη α-γλυκάνη και γαλακτικό οξύ για τη ρύθμιση του κολπικού pH. Συντελεί στην αποκατάσταση και τη διατήρηση της φυσιολογικής κολπικής χλωρίδας και την ανακούφιση του κολπικού βλεννογόνου από κνησμό, ερεθισμό και ξηρότηταΣύμφωνα με το ISO 10993-..
9,48€ 15,80€
Εταιρία: FREZYDERM
ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΑΙΔΟΙΟΚΟΛΠΙΚΗ ΓΕΛΗΗ γέλη Aqua Care είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της κολπικής ξηρότητας όπως κνησμός, ερεθισμός, αίσθημα καύσου, τοπικοί ερεθισμοί που εμφανίζονται μετά την εμμηνόπαυση ή δυσχέρεια κατά την συνεύρεση. Προσφέρει ενυδάτωση και λίπ..
8,89€ 14,81€
Εταιρία: INTERMED
Το Eva Restore χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε υαλουρονικό οξύ και τον μοναδικό συνδυασμό βοτάνων με αναπλαστικές ιδιότητες, είναι ένας ισχυρός επουλωτικός παράγοντας του κολπικού βλεννογόνου για την ενίσχυση και επιτάχυνση της επούλωσης του ατροφικού ή τραυματισμένου κολπικού βλεννογόνου, την..
11,40€ 19,00€
Εταιρία: INTERMED
Το Eva Intima Moist Gel Tube είναι υγραντική και λιπαντική γέλη για την άμεση επαναφορά της ζωτικής σημασίας φυσιολογική υγρασία στον κόλπο και το αιδοίο σε περιπτώσεις ξηρότητας, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από συμπτώματα όπως ο κνησμός, ο καύσος, ο ερεθισμός και η δυσχερής & επίπονη σεξουαλική ε..
8,39€ 13,99€
Εταιρία: INTERMED
Το Eva Intima Moist Long Acting Gel είναι υγραντική κολπική γέλη εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, για την άμεση επαναφορά και μακροχρόνια διατήρηση της φυσιολογικής υγρασίας του κόλπου σε περιπτώσεις ξηρότητας, ανακουφίζοντας ταυτόχρονα από τα συμπτώματα που τη συνοδεύουν όπως ο κνησμός, ο καύσος κ..
10,75€ 17,91€
Εταιρία: INTERMED
Tο EVA INTIMA® MEDIVAL είναι μια υδατοδιαλυτή κρεμογέλη που έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια στην αντιμετώπιση του κνησμού και τoυ καύσου στα εξωτερικά γεννητικά όργανα της γυναίκας που οφείλονται σε συνήθεις παθολογικές και μη καταστάσεις όπως: αυξημένη εφίδρ..
8,22€ 13,70€
Βρέθηκαν  7  προϊόντα

Πληροφορίες για Κολπικές Κρέμες-Gel

 Ο κόλπος είναι ένα λεπτό και πολύπλοκο μέρος του σώματος μιας γυναίκας και η διατήρηση της υγείας του είναι ζωτικής σημασίας για μια ισορροπημένη και άνετη ζωή. Η κατανόηση των βασικών στοιχείων της κολπικής υγείας είναι το πρώτο βήμα για την επίτευξη της βέλτιστης γυναικείας υγείας.

Ο κόλπος είναι ένα αυτοκαθαριζόμενο όργανο που διατηρεί μια λεπτή ισορροπία των βακτηρίων και των επιπέδων pH. Ωστόσο, διάφοροι παράγοντες όπως οι ορμονικές αλλαγές, το στρες, η κακή υγιεινή και ορισμένα φάρμακα μπορούν να διαταράξουν αυτή την ισορροπία, οδηγώντας σε προβλήματα υγείας του κόλπου

Συνήθη προβλήματα υγείας του κόλπου

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας του κόλπου κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αυτά τα θέματα μπορεί να κυμαίνονται από ήπια ενόχληση έως έντονο πόνο και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής μιας γυναίκας. Μερικά κοινά προβλήματα υγείας του κόλπου περιλαμβάνουν:

1. Κολπικές Λοιμώξεις

Οι κολπικές λοιμώξεις, όπως η βακτηριακή κολπίτιδα, οι λοιμώξεις από ζυμομύκητες και οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, είναι διαδεδομένες στις γυναίκες. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν φαγούρα, κάψιμο, ασυνήθιστη έκκριση και δυσφορία κατά τη σεξουαλική επαφή. Εάν αφεθούν χωρίς θεραπεία, αυτές οι λοιμώξεις μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές επιπλοκές και δυσφορία.

2. Ξηρότητα κόλπου

Η ξηρότητα του κόλπου είναι ένα κοινό πρόβλημα, ειδικά κατά την εμμηνόπαυση. Μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή και αυξημένο κίνδυνο κολπικών λοιμώξεων. Η ξηρότητα του κόλπου μπορεί επίσης να είναι παρενέργεια ορισμένων φαρμάκων ή ορμονικές ανισορροπίες. Η αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της άνεσης και τη διατήρηση της υγείας του κόλπου.

3. Οσμή του κόλπου

Μια δυσάρεστη οσμή του κόλπου μπορεί να είναι ενοχλητική και μπορεί να υποδηλώνει ένα υποκείμενο πρόβλημα. Μπορεί να προκληθεί από κακή υγιεινή, μολύνσεις ή ακόμα και ορισμένα τρόφιμα. Ενώ ορισμένες παραλλαγές οσμών είναι φυσιολογικές, μια έντονη, άσχημη οσμή θα πρέπει να αξιολογηθεί από έναν επαγγελματία υγείας.

Κολπικές Κρέμες

Οι κολπικές κρέμες είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη λύση για τη διατήρηση της υγείας του κόλπου. Αυτές οι κρέμες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα και να βοηθούν στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του κόλπου. Εφαρμόζονται τοπικά και παρέχουν στοχευμένες ανακουφιστικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Η σημασία της χρήσης κολπικών κρεμών

Η χρήση κολπικών κρεμών είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της βέλτιστης γυναικείας υγείας.

1. Επαναφορά της ισορροπίας

Οι κολπικές κρέμες έχουν σχεδιαστεί για να αποκαθιστούν τη φυσική ισορροπία του κόλπου. Περιέχουν συστατικά που βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων pH, προάγουν την ανάπτυξη υγιών βακτηρίων και καταπολεμούν τα επιβλαβή παθογόνα. Χρησιμοποιώντας τακτικά κολπικές κρέμες, μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση προβλημάτων υγείας του κόλπου και να διατηρήσετε ένα υγιές κολπικό περιβάλλον.

2. Αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων

Οι κολπικές κρέμες έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας του κόλπου. Είτε αντιμετωπίζετε κολπική ξηρότητα, φαγούρα ή λοιμώξεις, υπάρχει διαθέσιμη μια κολπική κρέμα για να ανακουφίσει τα συμπτώματά σας και να προωθήσει την επούλωση. Αυτές οι κρέμες προσφέρουν στοχευμένη ανακούφιση και σας βοηθούν να ανακτήσετε την άνεση και την αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητά σας.

3. Υποστήριξη της συνολικής ευημερίας

Ένας υγιής κόλπος συμβάλλει στη συνολική ευεξία και ποιότητα ζωής. Χρησιμοποιώντας κολπικές κρέμες, μπορείτε να αποτρέψετε την ενόχληση, τον πόνο και πιθανές επιπλοκές που σχετίζονται με προβλήματα υγείας του κόλπου. Η φροντίδα της υγείας του κόλπου σας όχι μόνο εξασφαλίζει σωματική άνεση αλλά προάγει επίσης τη συναισθηματική και σεξουαλική ευεξία.