Μενού
Your Cart

Αφροί-Gel Ξυρίσματος

Οι αφροί τζελ ξυρίσματος λειτουργούν δημιουργώντας ένα φράγμα μεταξύ του ξυραφιού και του δέρματος. Όταν ο αφρός εφαρμόζεται στο πρόσωπο ή το σώμα, δημιουργεί ένα λεπτό στρώμα που βοηθά στο να μαλακώσουν οι τρίχες και να ανοίξουν οι πόροι.

Βρέθηκαν  3  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: AVENE
Αυτός ο ελαφρύς, κρεμώδης αφρός ξυρίσματος βελτιώνει την κίνηση του ξυραφιού πάνω στην επιδερμίδα, για πιο άνετο ξύρισμα, ενώ προστατεύει το δέρμα από τα εγκαύματα του ξυραφιού. Εξυγιαίνει και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης βακτηριδίων από μικρά κοψίματα. Καθημερινή φροντίδα για το ξύρισμα, ενυδατώνε..
8,96€ 13,79€
Εταιρία: AVENE
Ένα gel ξυρίσματος που αποτρέπει τους ερεθισμούς και βοηθά τη λεπίδα να γλιστράει, για άνετο και ακριβές ξύρισμα, για να προστατεύει απαλά από το έγκαυμα του ξυραφιού. Το ζελ εξυγιαίνει και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης βακτηρίων από μικρά κοψίματα. Ενυδατώνει, καταπραΰνει και χαρίζει στο ευαίσθητο ..
8,96€ 13,79€
Εταιρία: LIERAC
Ο Lierac Homme Αφρός Ξυρίσματος κατά των Ερεθισμών είναι ένας απαλός και κρεμώδης αφρός που ανασηκώνει και μαλακώνει τα γένια για εύκολο ξύρισμα από το πρώτο πέρασμα. Ταυτόχρονα προστατεύει την επιδερμίδα χάρη στην κρεμώδη υφή του, ενώ προσφέρει καθαρό και ακριβές ξύρισμα, χ..
9,34€ 16,99€
Βρέθηκαν  3  προϊόντα

Πληροφορίες για Αφροί-Gel Ξυρίσματος


Ο αφρός παρέχει επίσης λίπανση, μειώνοντας την τριβή μεταξύ του ξυραφιού και του δέρματος. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για ένα ομαλό ξύρισμα, καθώς επιτρέπει στο ξυράφι να γλιστράει αβίαστα στην επιφάνεια χωρίς να τραβάει τις τρίχες. Η μαλακτική δράση του αφρού βοηθά επίσης στην προστασία του δέρματος από ερεθισμούς, εξασφαλίζοντας μια πιο άνετη εμπειρία ξυρίσματος.

Συστατικά σε αφρούς τζελ ξυρίσματος

Οι περισσότεροι αφροί τζελ ξυρίσματος περιέχουν έναν συνδυασμό ενυδατικών, λιπαντικών και επιφανειοδραστικών ουσιών.

Οι ενυδατικοί παράγοντες, όπως η γλυκερίνη ή η αλόη βέρα, βοηθούν στην ενυδάτωση και την απαλότητα του δέρματος, καθιστώντας το πιο δεκτικό στο ξυραφάκι. Τα λιπαντικά, όπως η σιλικόνη ή τα έλαια, παρέχουν μια λεία επιφάνεια στην οποία γλιστρά το ξυραφάκι, ελαχιστοποιώντας την τριβή και μειώνοντας τον κίνδυνο ερεθισμού. Οι επιφανειοδραστικές ουσίες, όπως το θειικό λαουρεθικό νάτριο, δημιουργούν τον αφρό μειώνοντας την επιφανειακή τάση του νερού και επιτρέποντάς του να αναμιχθεί με τον αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι αφροί τζελ ξυρίσματος περιέχουν επίσης πρόσθετα συστατικά, όπως καταπραϋντικούς παράγοντες όπως το χαμομήλι ή η μενθόλη, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν αίσθηση δροσιάς και να βοηθήσουν στην ηρεμία του δέρματος μετά το ξύρισμα.

Τα οφέλη από τη χρήση αφρών τζελ ξυρίσματος

Η χρήση αφρών τζελ ξυρίσματος προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη ρουτίνα ξυρίσματός σας. Πρώτον, ο αφρός παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα που συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου κοψιμάτων, εγκοπών και ερεθισμών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Δεύτερον, οι λιπαντικές ιδιότητες των αφρών τζελ ξυρίσματος επιτρέπουν ένα πιο στενό ξύρισμα, με αποτέλεσμα ένα πιο λείο δέρμα χωρίς τρίχες. Ο αφρός βοηθά το ξυραφάκι να γλιστράει αβίαστα στην επιφάνεια, αφαιρώντας τις τρίχες πιο αποτελεσματικά και ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για πολλαπλά περάσματα.