Μενού
Your Cart

Καθαρισμός Ευαίσθητης Περιοχής

Βρέθηκαν  10  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: FREZYDERM
Ενδοκολπικό καθαριστικό για την απομάκρυνση παθολογικών εκκρίσεων βακτηριακής προέλευσης που συνεπικουρεί την φαρμακευτική αγωγή.Διάλυμα κολπικής πλύσης σε μονοδόση για τον καθαρισμό του κόλπου από παθολογικές εκκρίσεις βακτηριακής προέλευσης. Το Ξύδι ρυθμίζει το pH του κόλπου όταν αυξάνεται παθολογ..
4,88€ 7,50€
Εταιρία: APIVITA
Απαλό, χωρίς θειικά άλατα gel καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει επιπρόσθετη καθημερινή προστασία κάθε φορά που αισθάνεστε δυσφορία, αλλά και για πρόληψη ανάλογων καταστάσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μειώνει τα αισθήματα κνησμού και ερεθισμών, αποκαθιστώ..
7,46€ 13,56€
Εταιρία: APIVITA
Απαλό, χωρίς θειικά άλατα gel καθαρισμού για καθημερινή χρήση ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση και φρεσκάδα καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ προλαμβάνει και καταπραΰνει ερεθισμόυς. Ιδανικό για υγιείς γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας για να διατηρούν κάθε μέρα την ισορροπία του pH της ευαί..
7,09€ 11,81€
Εταιρία: EUBOS
Απαλός καθαρισμός βέλτιστα προσαρμοσμένος στο pH της γυναικείας γεννητικής περιοχής.Καταπραΰνει και προστατεύει την ευαίσθητη κολπική χλωρίδα.Αφήνει το δέρμα περιποιημένο και ο φραγμός του ενισχύεται.Ιδανική προετοιμασία πριν το ξύρισμα ή την αποτρίχωση.Οι κύριοι ενεργοί παράγοντες:Γαλακτικό οξύ, δι..
7,16€ 10,23€
Εταιρία: APIVITA
Προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή, που συνδυάζει την ηρεμιστική δράση του χαμομηλιού και την προστατευτική δύναμη της πρόπολης.• 91% φυσική σύνθεση: Πλούσιο σε φυσικά συστατικά για την ιδανική φροντίδα.• Χαμομήλι και πρόπολη: Καταπραΰνει τους ερεθισμούς και αποτρέπει την ..
6,93€ 11,55€
Εταιρία: FREZYDERM
Ειδικό test καταλληλότητας για ευαίσθητα δυσανεκτικά δέρματαpH4Απαλός αφρός για τον καθημερινό αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και ξηρότητα. Παρέχει ήπια αντισηπτική προστασία, ενισχύει την φυσιολογική άμυνα του δέρματος κα..
10,82€ 18,04€
Εταιρία: FREZYDERM
Ενδοκολπικό καθαριστικό για την απομάκρυνση παθολογικών εκκρίσεων μυκητιασικής προέλευσης που συνεπικουρεί την φαρμακευτική αγωγή.Διάλυμα κολπικής πλύσης σε μονοδόση για τον καθαρισμό του κόλπου από παθολογικές εκκρίσεις μυκητιασικής προέλευσης ή λευκόρροιας. Η Σόδα προσφέρει ρύθμιση του pH του κόλπ..
3,85€ 5,93€
Εταιρία: EUBOS
Ήπιο υγρό καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής. Ήπια, ισορροπημένη σύνθεση, εμπλουτισμένη με ενυδατικούςπαράγοντες περιποίησης, όπως η Βισαβολόλη και η Πανθενόλη. Περιέχει γαλακτικό οξύ, που διαφυλάσσει τοελαφρώς φυσικό όξινο pH της ευαίσθητης περιοχής. Χωρίς αλκαλικούς σάπωνες. Για εξωτερική χρήση.Οι..
6,01€ 8,59€
Εταιρία: FREZYDERM
Χωρίς σαπούνι, χρώμαIN VITRO CYTOTOXICITY TESTpH5Εξειδικευμένο καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής, που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τοπικών ερεθισμών (κολπίτιδα, μυκητίαση, ουρολοίμωξη, έκκριση υγρών). Προσφέρει αποτελεσματικό, απαλό καθαρισμό, ενώ δρα αντισηπτικά και επαναφέρει το όξινο pH της ε..
10,82€ 18,04€
Εταιρία: FREZYDERM
Υγρό για τον καθημερινό αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία. Προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τους ερεθισμούς, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες και είναι ιδανικό για την περιποίηση της περιοχής μετά το κολύμπι σε θάλασσα ή πισίνα. Είναι κατάλληλο κατ..
8,69€ 14,01€
Βρέθηκαν  10  προϊόντα