Μενού
Your Cart

Τραυματισμοί

Βρέθηκαν  8  προϊόντα  |  
12
24
48
Εταιρία: A-DERMA
Η κρέμα Epitheliale A.H. Ultra SPF50+ 2 σε 1 βοηθά στην επανόρθωση της εξασθενημένης επιδερμίδας και προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+ με διπλή δράση κατά των ουλών και των μελαγχρωματικών σημαδιών. Η σύνθεσή της περιέχει ένα πατενταρισμένο επανορθωτικό σύμπλεγμα 3 δραστικών συστατικών..
15,20€ 23,39€
Εταιρία: FREZYDERM
Απαλή κρέμα, αντιμετώπισης ουλών που προκαλούνται από τραυματισμό, εγχείρηση ή ακόμη και από σοβαρή ακμή, αφενός προληπτικά για την αποφυγή σχηματισμού τους και αφετέρου βελτιώνοντας όσες έχουν ήδη δημιουργηθεί. Τα ενεργά συστατικά της ενισχύουν την αναγέννηση δερματικών κυττάρων, αναδομούν τους κατ..
18,58€ 28,59€
Εταιρία: A-DERMA
Η Epitheliale A.H. Ultra Προστατευτική Επανορθωτική Κρέμα με SPF50+ βοηθά στην επανόρθωση της εξασθενημένης επιδερμίδας και προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+ με διπλή δράση κατά των ουλών και των μελαγχρωματικών σημαδιών. Η σύνθεσή της περιέχει ένα πατενταρισμένο επανορθωτικό σύμπλεγμα..
11,89€ 16,99€
Εταιρία: A-DERMA
Οι επιφανειακές καλλυντικές ή δερματολογικές επεμβάσεις, οι επιφανειακές δερματικές βλάβες ή τα τατουάζ αποδυναμώνουν το δέρμα, μπορεί να αφήσουν ανεπιθύμητα σημάδια και να προκαλέσουν δυσάρεστες δερματικές αισθήσεις. Η Epitheliale A.H. Ultra Anti Marks Καταπραϋντική Επανορθωτική Κρέμα περιέχει ένα ..
15,41€ 22,01€
Εταιρία: A-DERMA
Οι επιφανειακές καλλυντικές ή δερματολογικές επεμβάσεις, οι επιφανειακές δερματικές βλάβες ή τα τατουάζ αποδυναμώνουν το δέρμα, μπορεί να αφήσουν ανεπιθύμητα σημάδια και να προκαλέσουν δυσάρεστες δερματικές αισθήσεις. Η  Epitheliale A.H. Ultra Anti Marks Καταπραϋντική Επανορθωτική Κρέμα περιέχε..
10,25€ 15,30€
Εταιρία: LA ROCHE-POSAY
Balm πολλαπλών χρήσεων που καταπραΰνει και προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ• Ολοκληρωμένη σύνθεση, για θρέψη και προστασία.• Προστατεύει το ξηρό δέρμα συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της λειτουργίας φραγμού.• Κατάλληλο για όλη την οικογένεια...
14,00€ 20,00€
Εταιρία: LA ROCHE-POSAY
Καταπραΰνει και επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό, προστατεύει από την εμφάνιση σημαδιών.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ• Ολοκληρωμένη σύνθεση, για προστασία, καταπράυνση, και αποκατάσταση της λειτουργίας φραγμού.• Ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή. Μη λιπαρή, μη κολλώδης. Δεν αφήνει λευκά ..
11,20€ 16,00€
Εταιρία: LA ROCHE-POSAY
Balm πολλαπλών χρήσεων που καταπραΰνει και προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ• Ολοκληρωμένη σύνθεση, για θρέψη και προστασία.• Προστατεύει το ξηρό δέρμα συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της λειτουργίας φραγμού.• Κατάλληλο για όλη την οικογένεια...
8,74€ 12,49€
Βρέθηκαν  8  προϊόντα